fbpx

Update accident Babadag: ,,Copilul” de la volan avea ..27 de ani!

În cursul zilei de azi, printr-un comunicat de presă, responsabilii cu comunicarea din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea au venit cu precizări despre accidentul din seara de Crăciun de la Babadag, despre care ați aflat de ieri în premieră pe infotulcea.ro

Redăm în continuare comunicatul oficial așa cum acesta a fost transmis tuturor reprezentanților presei locale.

,,La data de  25 decembrie a.c. polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Babadag.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Politiei Orașului Babadag împreună cu polițiștii Serviciului Rutier a rezultat faptul că, în seara zilei de 25.12.2019, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Babadag, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp și gardul unui imobil, părăsind apoi locul accidentului. Inițial, la sosirea organelor de poliție la fața locului, rudele conducătorului auto au declarat faptul că nepotul în vârstă de 12 ani le-ar fi sustras autoturismul în cauză și ar fi provocat accidentul rutier. La scurt timp, conducătorul auto în vârstă de 27 ani, a fost identificat și condus la sediul politiei pentru audieri. Acesta deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, inducerea în eroare a organelor judiciare și mărturie mincinoasă”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button