fbpx

Star Farul 2017 e finalista Turneului Vedetelor

Echipa de fotbal în sală Star Farul 2017 condusă de tulceanul Mihai Guliu şi sponsorizată de un alt tulcean, Gigică Toli de la Tolil Company va juca în această seară, de la 18.45, finala Turneului Vedetelor la fotbal în sală de la Braşov contra echipei locale FINTRANS după ce a eliminat în semifinale o legendă a fotbalului românesc: Steagul Roşu Braşov.

Competiţia organizată de Acerbis Braşov a adus pe teren anul acesta 16 echipe şi o serie de jucători celebri cum ar fi Mugurel Buga, Răzvan Damian, Rareş Forika, Radu Leonte, Diego Alupoaie, Dani Paraschiv, Florin Stîngă, Romeo Surdu, Marian Cristescu, Petre Marin, Sorin Ghionea, Rică Neaga, Dinu Todoran, Laszlo Balint, Tibi Ghioane, Ştefan Grigorie, Florin Iacob, Rareş Enceanu, Georgian Păun, Ionuţ Pârvu, Adrian Pânzaru, Florin Matei sau Radu Burciu.

Echipa dobrogeană a fost repartizată în grupa C şi a câştigat primele două meciuri din grupă cu 2-1 contra celor de la Piastrela şi cu 3-2 contra celor de la Melinda Steel, al treilea meci din grupă, fără miză, fiind pierdut contra celor de la Claly, echipă alături de care Star Farul 2017 s-a calificat în sferturi.

În sferturi, Star Farul 2017 jucat contra liderului grupei Arespectiv Danco Pro în faţa căreia s-a impus cu 3-1 iar în semifinale, azi la prânz, Star Farul 2017 a dat marea lovitură a turneului.

Contra favoriţilor de la Steagul Roşu Brasov dobrogenii au câştigat în extremis la loviturile de departajare după ce scorul meciului a fost nedecis 1-1.

„Am avut trei ocazii mari în care am nimerit bara, am condus cu 1-0 (gol Ignat) aproape tot meciul, am avut un penalty acordat împotriva noastră ratat de adversari dar pus să se repete de arbitri însă Mirică a salvat din nou, pentru ca la penaltyuri să marcăm de trei ori prin Ignat, Stoica şi Florea, în timp ce ei au marcat doar de două ori”, a declarat după semifinala de coşmar cu Steagul Roşu Braşov managerul echipei dobrogene Mihai Guliu.

Pentru Star Farul 2017 au jucat Bogdan Siminiceanu, Radu Mirică – portari, Vasile Şicu, Ionuţ Florea, Mimi Stoica, Florin !gnat, Georgian Păun, Roberto Mălăele, Lucian Mălăele, Mihai Guliu, Ionuţ Pană şi Toni Moraru.

Succes dobrogenilor în finala cu echipa FINTRANS Braşov, a doua mare favorită a turneului după echipa eliminată de Star Farul 2017 în semifinale

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button