fbpx

Weekend plin de amenzi pentru poliţiştii de la Rutieră

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului  Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea în timp ce conducea un auto pe strada Păcii, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un tânăr în vârstă de 36 de  ani, din localitatea Somova, județul Tulcea în timp ce conducea un auto, pe raza localității Somova, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 18/19 ianuarie polițiștii Postului de Poliție Greci au depistat un bărbat din municipiul Brăila în timp ce conducea un auto pe raza localității Greci, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Turcoaia au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Turcoaia fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Srviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Niculițel, județul Tulcea în timp ce conducea un auto pe raza localității Niculițel, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Jurilovca au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Jurilovca, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Jurilovca, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Frecăței, au depistat o tânără în vârstă 18 ani din localitatea Cataloi, județul Tulcea în timp ce conducea un auto pe raza localității Cataloi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În noaptea de 19/20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au depistat un bărbat din Măcin, județul Tulcea în timp ce conducea un auto pe raza orașului Măcin fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii tulceni au întocmit dosare de cercetare penală.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button