fbpx

„Curăţenia de primăvară”a început la Beidaud de azi

Pentru că iarna anul acesta nu pare să mai vină şi de câteva zile soarele a dat de înţeles că primăvara e aproape (dovadă şi primii ghiocei comercializaţi la marginea drumurilor judeţene), la Beidaud a început … curăţenia de primăvară.

Viceprimarul Sterică Paşata a condus azi echipa formată din 14 beneficiari ai ajutorului social din localitatea Beidaud la activitatea de igienizare a unei platforme de la marginea localităţii unde unii cetăţeni aruncă deşeurile.

„Am igienizat azi, cu cei 14 beneficiari ai ajutorului social din localitatea Beidaud, o platformă informală de gunoi. Acelaşi lucru se va întâmpla săptămâna aceasta şi în localităţile Sarighiol de Deal şi Neatârnarea. Nu mai credem că vine iarna aşa că ne-am apucat temeinic încă de pe acum de curăţenia de primăvară”, a declarat la sfârşitul zilei viceprimarul comunei Beidaud, Sterică Paşata.

Exemplul de la Beidaud nu ar fi rău să fie urmat şi de alte comune din judeţul nostru mai ales că tot mai multă lume comentează faptul că asistaţii social nu-şi merită banii, şi aşa puţini, încasaţi lună de lună.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button