fbpx

Expoziție de artă cu tema roboți și … lupi

Echipa de robotică River Wolves, condusă de Iris Alexandra Vavilov, în colaborare cu Palatul copiilor – secția Electronică și Robotică (prof. Nicolae Dobrescu), a organizat azi în foaierul Palatului copiilor din Tulcea o expoziție de artă mai deosibită. Tema a fost roboți și lupi și asta pentru că echipa de robotică River Wolves de la Moisil caută un nou logo.

,, De asemenea prin această competiție de artă am vrut să arătăm că First Tech Challenge este mai mult decât o competiție de robotică”, a declarat Iris Alexandra Vavilov.

Totuși a mai fost un bun prilej pentru echipa River Wolves să lanseze oficial provocarea pentru ,, bătălia anului” – SKYSTONE. Demonstrația cu și despre roboți va aduce față în față RO049 de la Moisil și RO189 de la Spiru Haret, un promo pentru ceea ce însemnă faza națională First Tech Challenge, competiția supremă de luptă a roboților construiți de elevii liceelor din România.
Dacă zilele trecute am prezentat echipa de robotică Epsilon de la Haret, acum venit și rândul celor de la River Wolves de la Moisil, echipă formată din Vavilov Iris-Alexandra, Meregiu Amalia, Titov Delia, Chirus Mina Sebastian, Stoian Daniela, Lefterache Alexandru, Meregiu Luca, Ivanov Bogdan Traian, Filipescu Dragos, Ghizila Denisa, Moscu Vlad Marian, Gabriel Ion, Saraev Alexandru Ioan.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button