fbpx

Din staţia de autobuz:Telefon furat de la o adolescentă de 17 ani!

Ieri seară, în jurul orei 20.00, echipa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea a fost direcţionată de către dispeceratul poliţiei pe strada Păcii din municipiu, unde o persoană a reclamat furtul unui telefon mobil.

Aplelanta,  o elevă de 17 ani, a declarat jandarmilor faptul că, în timp ce se afla în staţia de autobuz, un individ a profitat de  faptul că e singură,  i-a sustras telefonul mobil şi s-a îndreptat către o direcţie necunoscută.

Jandarmii au efectuat verificări în zonă, nefiind găsit autorul infracţiunii, însă        în urma verificărilor extinse efectuate, au constatat faptul că persoana în cauză are antecedente penale, astfel că s-au deplasat imediat la domiciliul suspectului, unde au fost întâmpinaţi de mama acestuia care avea asupra sa telefonul mobil sustras.

Telefonul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

„Pentru fapta sa, oamenii legii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Reamintim cetăţenilor faptul că pot solicita ori de câte ori e nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.” se arată în comunicatul IJJ Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button