fbpx

Președintele PMP vrea candidați comuni cu PNL și USR+

Prezent la Tulcea alături de Ioana Constantin, șefa de campanie pentru alegerile locale, președintele PMP, Eugen Tomac, a susținut o conferință de presă împreună cu președintele organizației județene, Victor Tarhon, imediat după ședința de partid în care au fost anunțați 39 de candidați pentru funcția de primar de oraș și de comună. Numele celor 39 de candidați nu a mai fost făcut public poate și pentru că președintele Eugen Tomac a făcut o declarație de presă care a aruncat în aer toată această prezentare.

,, Pentru a înlocui primarii ineficienți de stânga (nu și pe cei eficienți a punctat după afirmația sa același Eugen Tomac -n.a.) este nevoie de o alianță a forțelor de dreapta și de un candidat comun. Noi de două luni am propus acest lucru și PNL și USR+ și acolo unde este candidatul mai bine cotat să fie susținut că și candidat unic al partidelor de dreapta. Și nu doar la București și în orașele mari ci și în comune, de ce nu?” a anunțat la Tulcea președintele PMP Eugen Tomac.

Nu este prima afirmație de acest gen făcută la Tulcea de un lider politic național. Și președintele Pro România, Victor Ponta a declarat același lucru și anume că este deschis unor alianțe electorale locale pentru a fi susținut un candidat comun. Spre deosebire de PMP care a și nominalizat partidele cu care se vrea o alianță, la Pro România deschiderea este totală, altfel spus șansele de alianțe sunt mai mari acolo.

,,Am avut discuții anul trecut și cu domnul Ilie de la PNL și cu domnișoara Uram de la USR, dar nu s-a concretizat încă nimic. La PNL se așteaptă rezultatele unor sondaje după care discuțiile pot fi reluate, iar la USR înțeleg că domnișoara Uram nu mai este președinte.” a declarat și președintele PMP Tulcea, Victor Tarhon care a adăugat faptul că patru-cinci candidați ai PMP Tulcea sunt la acest moment cea mai bună variantă de dreapta în localitățile în care vor candida și că, susținuți sau nu de PNL și USR+, au prima șansă de a câștiga Primăria.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button