fbpx

Curs pentru elevi profesori şi părinţi: „Întâlniri fericite” la Colegiul Economic Tulcea!

Sâmbătă, 29 februarie 2020 și duminică, 1 martie 2020, la Colegiul Economic „Delta Dunării“ are loc cursul de formare „Profesori fericiți, elevi fericiți, părinți mulțumiți“, susținut de către psihologul Mirela Horumbă și profesorul Andreea Puiu.
Potrivit organizatorilor, cursul de formare se desfășoară ca urmare a unei „întâlniri fericite“ între nevoile acute de perfecționare resimțite la nivelul colegiului și un program psihopedagogic lansat cu mult succes la nivel național „Cum să fii profesor fericit – de la teorie la practică“.
Motivația acestui curs este legată de nevoia constatată de către conducerea Colegiului Economic Delta Dunării de remotivare și creștere a stimei de sine a elevilor, proces în care aceștia trebuie sprijiniți de către profesorii lor, care nu trerbuie să fie doar cei care le transmit informații ci știu și să asigure deblocarea motivației și a încrederii elevilor în realizarea prin efort propriu a propriului progres școlar.
Pentru realizarea acestor deziderate, este nevoie de îndrumarea unor specialiști în domeniu, respectiv psiholog Mirela Horumbă și profesor Andreea Puiu, care, folosind noile achiziții ale psihologiei și neuroștiințelor, pot instrumentaliza acest demers.
Programul cursului este următorul:
Sâmbătă, 29 februarie 2020 – pentru profesori – Modul I (8.45-10.15), Modul II (10.30-12.00), Modul III (12.15-13.45) și Modul IV (15.00-16.30)
Duminică, 1 martie 2020 – pentru elevi și părinți – 9.00-10.30 – elevi clasa a IX-a/părinți/profesori diriginți = total 99; 10.45-12.15 – elevi clasa a XII-a/părinți/profesori diriginți = total 99.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button