fbpx

CJSU Tulcea a hotărât limitarea accesului în spaţiile publice

În cursul zilei de azi, 23.03.2020, în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-au adoptat unele măsuri care să limiteze și să reducă infectarea populației cu coronavirusului COVID-19. Astfel :

🔴S-a dublat numărul forțelor de ordine care vor asigura respectarea Ordonanțelor Militare 1 și 2/2020. Astfel se vor constitui echipe mixte care vor patrula în municipiu și în județ formate din lucrători ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean de Poliție, Poliția de Frontieră, Serviciul Comunitar Permise Conducere și Înmatriculări Auto, Serviciul de Pașapoarte Tulcea și Poliția Deltei.

🔴S-a stabilit ca Unitățile Administrativ Teritoriale să limiteze accesul în spațiile publice (parcuri, piețe publice, etc.) în conformitate cu cerințele articolului 3 din Ordonanța Militară numărul 2/2020.

Facem apel la calm și informare doar din surse oficiale: comunicatele Instituției Prefectului Județ Tulcea sau ale Grupului de Comunicare Strategică constituit la nivel național

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button