fbpx

Polițiștii tulceni mulțumesc celor care #stauacasă

Sâmbătă după-masă, echipajele de poliție din toată țara au transmis în megafoane Imnul României, în semn de mulțumire pentru persoanele care respectă solicitarea autorităților, #stămacasă.
Imnul României s-a auzit și la Tulcea. La ora 17:00 un echipaj de poliție a transmis Imnul României în megafon, în intersecția străzilor Unirii cu Babadag.
„ Polițiștii tulceni, alături de jandarmi, polițiști locali si militari acționează permanent pentru respectarea prevederilor ordonanțelor militare și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranța publică.
Astăzi, ora 17.00, timpul s-a oprit în loc pentru cateva minute pe raza întregului județ și în semn de solidaritate cu cei care respectă masurile de autoizolare, din megafoanele autospecialelor de poliție a răsunat Imnul României” Deșteaptă-te Române!”.
Vă asigurăm că suntem permanent în stradă pentru siguranța dumneavoastră si suntem pregătiți să facem față oricărei provocări. #totulvafibine”, transmite Irina Manolache, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button