fbpx

Mai mulţi drogaţi: Prinşi în flagrant cu etnobotanicele în maşină!

În urma unor acțiuni ale polițiștilor specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au fost reținuți trei bărbați bănuți de operațiuni fără drept cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea.

Potrivit comunicatului, polițiștii specializați în combaterea criminalității din Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au organizat un flagrant asupra a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, toți din municipiul Tulcea, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe raza județului Tulcea. Cei trei erau bănuiți că ar fi efectuat operațiuni fără drept cu produse susceptibile  substanțe a avea efecte psihoactive, în municipiul Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit în autoturism 3 pungulițe din plastic, ce conțineau fragmente vegetale, 2 pliculețe autosigilante cu fragmente vegetale, suma de 950 de lei și trei telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au dispus măsura reținerii, pentru 24 ore, față de doi dintre ei (cel de 21, respectiv 34 de ani), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de operațiuni, fără drept, cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive și fals în declarații.

Persoanele reținute au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier Tulcea și Poliției Oraș Babadag.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button