fbpx

Aproape jumătate dintre angajaţii Primăriei Nufăru pozitivi COVID-19!

De ieri, la Primăria Comunei Nufăru se desfăşoară o anchetă epidemiologică după ce una dintre angajatele instituţiei a fost confirmată COVID-19.

Informația a fost comunicată oficial, fără a se nominaliza primăria, printr-un comunicat de presă al Instituției Prefectului Județul Tulcea.

,,În cursul zilei de ieri, 15 aprilie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a declanşat o anchetă epidemiologică la una din primăriile din judeţul Tulcea după ce o angajată a fost depistată pozitiv COVID-19.
În urma stabilirii primilor contacţi din cadrul instituţiei au rezultat alte patru cazuri pozitive. De asemenea, au mai fost testaţi în zilele de 15 şi 16 aprilie 2020, alţi 8 angajaţi ai primăriei, toate cele opt rezultate fiind negative.
Facem precizarea că în cursul zilei de ieri, 15 aprilie 2020 s-a efectuat o dezinfecţie a clădirii fiind întreruptă temporar activitatea. De astăzi, 16 aprilie 2020 însă, activitatea primăriei respective se desfăşoară cu un număr redus de personal, fără ca activitatea cu publicul să fie întreruptă.
Facem apel pe această cale către toți primarii din județ să limiteze pe cât posibil accesul persoanelor în incinta instituției fără materiale de protecție (măști și mănuși), precum și să asigure, la intrare, dispensere cu substanțe dezinfectante atât pentru angajații proprii, cât și pentru petenți, în concordanță cu prevederile legale subsecvente Decretului Președintelui României privind instituirea Stării de urgență.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button