fbpx

Li s-a urât cu carantina: Prinși când au vrut să iasă din Cartierul Bendea!

Mai mulți locuitori din Cartierul Bendea din Babadag au fost surprinşi ieri de jandarmi în timp ce încercau să părăsească cartierul Bendea din Babadag! 

Jandarmii aflaţi în misiune de ordine publică pentru izolarea cartierului Bendea din oraşul Babadag, în scopul combaterii răspândirii virusului SARS-CoV 2, au interceptat mai multe persoane care au încercat prin diferite metode să părăsească cartierul Bendea, zonă aflată în carantină.

Persoanele în cauză au ales să încalce măsurile impuse de autorități, invocând diferite motive pentru a părăsi zona de carantină, cum ar fi: mersul la cumpărături în afara zonei de carantină, deplasarea în alte cartiere cu diverse scopuri …

Pentru că nu au respectat măsurile stabilite de către autorităţi, prin Ordonanţele Militare, jandarmii au întocmit pe numele persoanelor în cauză actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Zădărnicirea combaterii bolilor”, unii dintre ei fiind transportați la centre de carantină instituționalizată. În care își vor plăti din buzunar ,,sejurul” de două săptămâni.

,,Reamintim faptul că vom acţiona ferm de fiecare dată când vom constata încălcări ale regulilor stabilite pentru siguranţa comunităţii! ” au transmis cei de la JandarmeriaTulcea pe pagina lor de socializare.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button