fbpx
Consiliul Judeţean

Măşti de protecţie de la Consiliul Judeţean ditribuite prin Crucea Roşie!

Începând de săptămâna viitoare, Crucea Roșie Română – Filiala Tulcea va distribui gratuit, 60.000 de măști de protecție cetățenilor din municipiul Tulcea.
Acestea au fost primite cu titlu gratuit de la Consiliul Județean Tulcea, care le-a achiziționat în contextul instituirii, după data de 15 mai, a obligativității purtării măștilor în spațiile publice aglomerate și în mijloacele de transport în comun.
Măștile, în seturi de câte 3 bucăţi, vor fi livrate de voluntarii Crucii Roșii în cutia poștală cetățenilor care stau la casă, iar celor care locuiesc la bloc, prin intermediul asociațiilor de locatari, identificate cu sprijinul Primăriei Municipiului Tulcea.
Cu siguranță măștile nu vor ajunge pentru toată lumea, de aceea apelăm la înțelegerea tulcenilor, asigurându-i că se fac eforturi pentru suplimentarea numărului de beneficiari.
În aceste momente, 16 voluntari depun eforturi uriașe pentru a pregăti la timp distribuția, orice sprijin din partea celor care doresc să li se alăture fiind binevenit.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button