fbpx

UPDATE: Bărbat de 52 de ani dispărut în apele Dunării!

Ora 9.30: În dimineața zilei de 15 mai a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizati cu privire la faptul că pe fluviul Dunărea, în dreptul localității Patlageanca, o ambarcatiune pluteste în derivă.
Din primele verificări efectuate de politişti, a rezultat faptul că ambarcatiunea aparține unui bărbat de 52 de ani, din comuna Ceatalchioi, care nu a putut fi identificat în zonă.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, activitățile de căutare fiind desfășurate împreună cu reprezentanții ISU Tulcea.

Ora 9.00: Un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane posibil dispărute în apele fluviului Dunărea, zona Portului Industrial Tulcea.
Pompierii intervin cu 1 ambarcațiune tip SAR. Evenimentul a fost semnalat în această dimineaţă. Nu se cunosc detalii despre persoana dispărută ci doar faptul că barca în care s-ar fi aflat era în derivă.

Vom reveni!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button