fbpx
Ştirea zilei

Conducătorul care a provocat accidentul naval de la Uzlina era băut

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţiştii tulceni, cu privire la accidentul naval petrecut ieri seara în bucla Uzlina,  a rezultat faptul că o ambarcatiune în care se aflau 4 persoane, în timp ce naviga pe fluviul Dunărea, din amonte, braț Sfântu Gheorghe, cu intenția de a pătrunde pe Dunărea Veche, pe fondul unor neînțelegeri în deplasare, a intrat în coliziune cu o altă ambarcaţiune( în care se aflau 9 persoane) care se deplasa din sens opus.
„În urma evenimentului de navigație, 3 persoane din cea de-a doua ambarcaţiune au necesitat îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcootest, pentru conducatorul primei ambarcaţiuni, rezultând o valoare de 0, 34 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Politistii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, „accidentul naval s-a produs pe brațul Sfântul Gheorghe intersecție cu Dunărea Veche ( bucla Uzlina ) la kilometru 64. Cele două ambarcațiuni erau model Corsar și Byliner și erau cu turiști”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button