fbpx
Ştirea zilei

ATENŢIE RADAR şi … în Delta Dunării

În acest sfârșit de săptămână, inspectorii comisariatelor regionale ale Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării au efectuat o serie de verificări ale respectării prevederilor legale privind regimul special de viteză în perimetrul Rezervației.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 08.08.2020, cu ajutorul aparatului RADAR din dotare, au fost monitorizate canalul Uzlina, canalul Filat și zona Carasuhat și au fost aplicate 5 sancțiuni pentru nerespectarea vitezei legale precum și 11 sancțiuni pentru nepurtarea vestelor de salvare obligatorii. Duminică, 09.08.2020 au fost monitorizate canalul Dunavăț și canalul Lipoveni și s-au aplicat 4 sancțiuni pentru depășirea vitezei legale și 9 sancțiuni pentru nepurtarea vestelor de salvare obligatorii.
Având în vedere impactul vizibil al acestor acțiuni de control, de descurajare a amatorilor de viteză într-o arie naturală protejată, ele se vor desfășura zilnic iar zonele de monitorizare vor fi extinse prin achiziționarea mai multor aparate RADAR.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button