fbpx
Ştirea zilei

Moarte teribilă pentru un copil de 7 ani: asfixiat în cuva maşinii de spălat

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Tulcea, „în seara zilei de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de 7 ani, a fost găsit decedat în cuva unei mașini de spălat dintr-un imobil din municipiul Tulcea.
În baza sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, întrucât echipajul medical de intervenție a declarat decesul acestuia.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conform art.192 din Codul penal și s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanțelor decesului.
De asemenea, polițiștii au informat reprezentanții D.G.A.S.P.C. Tulcea privind incidentul, pentru dispunerea măsurilor legale conform competențelor.”

Potrivit surselor judiciare, tragedia s-a întâmplat în locuinţa unei familii din municipiu: copilul de 7 ani, în joacă, a intrat în cuva maşinii de spălat iar sora acestuia, de numai 3 ani, i-a închis capacul, iar copilul a murit, cel mai probabil asfixiat.

Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button