fbpx
Ştirea zilei

Aviz bărbaţilor violenţi: Dosare penale pentru că şi-au bătut soţiile!

Doi bărbați din municipiul Tulcea s-au ales cu dosar penal pentru lovirea soțiilor, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea.

În data de 05 septembrie, în jurul orei 18:15, jandarmii, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost solicitați, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, să se deplaseze pe strada Babadag, din municipiul Tulcea, unde în parcarea unei societăți comerciale, era semnalată o agresiune fizică între doi soți.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat o femeie care a declarat verbal faptul că

în urma întâlnirii cu soțul cu care se află în proces de divorț, în vederea încredințării celor doi copiii pentru a petrece cu zi cu tatăl, acesta a agresat-o fizic, adresându-i cuvinte și expresii jignitoare. Femeia a declarat, de asemenea, faptul că soțul ei i-a sustras și telefonul mobil atunci când a plecat.

Persoana în cauză nu a fost identificată la fața locului, însă jandarmii au procedat la stabilirea identității și întocmirea actelor de sesizare  pentru săvârșirea infracțiunilor de

,,Lovirea sau alte violențe” – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin. (1), Cod Penal, raportat la ,,Violență în familie” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 199, alin. (1), Cod Penal și „Furt” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 alin. (1) Cod Penal.

De asemenea, persoana vătămată a fost transportată la Poliția Municipiului Tulcea în vederea întocmirii formularului de risc.

 

 

 

 

***

În data de 06 septembrie, în jurul orei 14:20, jandarmii, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost solicitați, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112,  să se deplaseze pe strada Eternității, din municipiul Tulcea, unde, era semnalată o agresiune fizică între doi soți.

 

În urma verificărilor efectuate și a declarației verbale a victimei, jandarmii au stabilit faptul că cei doi soți se aflau în proces de divorț, iar pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a consumului de alcool, soțul și-a agresat fizic soția, lovind-o cu pumnul în zona feței.

 

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare  pentru săvârșirea infracțiunii de ,,Lovirea sau alte violențe” – faptă prevăzută și pedepsită de art. 193, alin. (1) raportat la art. 199, alin. (1) Cod Penal – ,,Violența în familie”.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button