fbpx
Ştirea zilei

Poliţia caută veterinar! Pentru Biroul Protecţia Animalelor …

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea organizează la data de 13.03.2021, concurs prin încadrare directă, pentru ocuparea două posturi de ofițer specialist I (medic veterinar) și a unui post de ofițer de poliție

 Înscrierile se fac on-line, la adresa de e-mail resurseumane@tl.politiaromana.ro, în perioada 10.02-19.02.2021

 Persoanele care își doresc o carieră în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea se pot înscrie la concursul organizat pentru ocuparea unui post scos la concurs prin încadrare directă.

Cele trei posturi scoase la concurs sunt de ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor. Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile legale specificate în anunț, precum și cerințele specifice postului.

Înscrierile se fac on-line, la adresa de e-mail resurseumane@tl.politiaromana.ro, până la data de 19 februarie a.c., ora 16.00.

Informații complete referitoare la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și pe site-ul Poliției Române: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs; https://tl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Relații suplimentare se pot obține în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00-16.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, la telefon 0240/506723 sau 0240506700 int. 20113.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE