fbpx
AdministraţieComune

Primarul Eugen Ion: Sala de sport de la Jurilovca va fi gata în luna mai 2023!

O mai veche dorință a primarului din Jurilovca, Eugen Ion, este pe cale să se împlinească în …următoarele 9 luni. Anunțul a fost făcut ieri și potrivit edilului din Jurilovca investiția se va finaliza în aprilie 2023. Proiectul „Sala de sport cu tribună 180 de locuri” a fost câștigat încă din 2019, dar, din motive asupra cărora nu e nici locul nici momentul să revenim, lucrările au fost amânate până acum. De fapt până la mijlocul lunii viitoare mai precis, după cum a subliniat primarul Eugen Ion. 
Lucrările încep pe 15 AUGUST și vor dura 9 luni și jumătate. E un proiect pe care ni-l dorim cu toții, mai ales copiii și tinerii din comuna noastră – dar și din comunele alăturate – și, în general, toți cei care vor sa facă sport.
Am fost la șantier, am urcat în zona unde vor fi tribunele și nu vă ascund că mi-am putut imagina cum va arată sala, cum în locul unde stăteam eu vor fi părinții susținându și aplaudând performanțele copiilor aflați în teren, cum cei mici vor alerga, vor înscrie goluri, se vor bucura.
Copiii noștri au nevoie de mișcare, de o dezvoltare sănătoasă, de spiritul de echipă care se formează prin sport, de fair-play și de ideea de competiție, ambiție, dar și respect pentru adversar.
Eu, ca primar, fac tot ce ține de mine pentru a vă pune la dispoziție acest loc. Nu vă ascund că m-am luptat mult pentru acest proiect, astfel că sunt cu atât mai mulțumit că intrăm, iată, pe ultimele sute de metri cu lucrările.
Sala va avea teren pentru fotbal/ handbal, baschet și volei, încălzire, vestiare și dușuri, totul cu dotări moderne, iar în tribună vor fi 180 de locuri.” a transmis primarul Eugen Ion.
Trebuie spus că viitoarea Sală de sport din Jurilovca este în imediat apropiere a Școlii Gimnaziale Jurilovca, de pe strada Str Pandurilor, nr 2A, care, la rândul ei, este așteptată să fie inaugurată  după modernizare chiar de luna viitoare! Iar dacă lucrările de la Sala de sport se vor păstra în grafic, oare ce bucurie mai mare pentru elevii Școlii Jurilovca ar putea fi decât inaugurarea acestei săli de sport chiar de Ziua Copilului – 1 iunie 2023?

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE