fbpx
Ştirea zilei

Sediu secundar pentru Înmatriculări auto la Poliţia Măcin

Sediul Poliției Oraș Măcin a fost verificat vineri de către prefectul Alexandru Cristian Iordan în vederea amenajării unui sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor aflat în subordinea Instituţiei Prefectului.

La verificarea viitorului sediu, ce se află la parterul clădirii, în biroul Poliţiei Proximitatate, au participat şi Tiberiu Nan, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor precum şi viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Măcin, domnul Gheorghe Văcaru.


Începând cu data de marți, 22 septembrie 2020 acest sediu secundar din orașul Măcin va funcționa în incinta sediului Poliției Oraș Măcin, cu un program de două ore (11.00 – 13.00) în zilele de marți și joi, urmând ca orice altă modificare să fie adusă la cunoștința cetățenilor.
Cu acest prilej, la propunerea viceprimarului cu atribuții de primar al orașului Măcin, domnul Gheorghe Văcaru, a fost vizitat și un birou din incinta Poliției Locale Oraș Măcin, ca o alternativă pentru acest sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button