Alte sporturiTulcea

Silviu Feodor, deputat CRLR în vizită de lucru la Consiliul Județean Constanța

Alături de subsecretarul de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Cristian-Mihael Leonov, am desfășurat azi o vizită de lucru la Constanța, la sediul Consiliului Județean unde am avut o întâlnire cu președintele acestuia, domnul Vasile Lupu!
”Am primit cu bucurie azi pentru o scurtă întâlnire de lucru, vizita președintelui Comunității Rușilor Lipoveni, deputatul Silviu Feodor și a subsecretarului de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Cristian-Mihael Leonov. Printre temele abordate în cadrul întâlnirii se numără revitalizarea sectorului de pescuit, prin crearea unui sistem integrat care să păstreze specificul tradițional al acestei activități care se identifică în memoria colectivă cu cea a comunității rușilor lipoveni, dar în același timp îmbinând facilitățile moderne pentru a crește profitabilitatea acestui sector. Oaspeții mei au salutat demersurile Consiliului Județean Constanța în acest domeniu și și-au exprimat întreaga susținere.” a transmis președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Vasile Lupu, în spațiul public.
Un alt subiect pe agenda întâlnirii a vizat propunerea realizării în viitor a unui eveniment aniversar, la împlinirea a 300 de ani de la atestarea documentară a minorității rușilor lipoveni pe teritoriul României.
Deputat Silviu Feodor,
președintele Comunității Rușilor Lipoveni din România
Back to top button