fbpx
Ştirea zilei

De vorbă cu personalităţile locale – activitate pentru deţinuţii din Penitenciarul Tulcea!

Vineri, 22.10.2021, începând cu orele 15.00 Penitenciarul Tulcea, în parteneriat cu Teatrul Jean Bart, susţine o activitate educaţională in cadrul proiectului “De vorbă cu personalităţile – modele de viaţă şi surse de potenţare a valorilor sociale”.

Invitatul special este domnul Cristian Naum, actor in cadrul Teatrului Jean Bart si cadru didactic la Liceul de Arte Tulcea. Experienţa profesională a domnului Cristian Naum constituie un model comportamental autentic şi un sprijin motivaţional pentru persoanele private de libertate, aflate în custodia Penitenciarului Tulcea.

Beneficiarii sunt 8 persoane private de libertate care execută pedeapsa în regimul semideschis.

Acţiunea este iniţiată de Administraţia Naţională a Penitenciarelor si are drept scop conferirea de modele comportamentale şi experinţe autentice de viaţă, care pot constitui un exemplu bun de urmat.

Întâlnirile organizate în toate penitenciarele din România urmăresc promovarea adevăratelor valori sociale şi dezvoltarea unor calităţi umane precum: dorinţa de cunoaştere şi perfecţionare, munca, studiul, perseverenţa si corectitudinea în rândul persoanelor condamnate, în vederea reabilitării după efectuarea sancţiunilor penale.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE