fbpx

Apel umanitar: Municipalitatea din Suzhou are nevoie de măşti chirurgicale

Municipalitatea din Suzhou, cu care Județul Tulcea are o relație de înfrățire de mai bine de două decenii, se confruntă în această perioadă cu situația dificilă provocată de coronavirus, o problemă medicală care afectează întreaga Republică Populară Chineză.
Cu zeci de cazuri de îmbolnăviri înregistrate deja în regiunea prietenă, Municipalitatea Suzhou a solicitat sprijinul Consiliului Județean Tulcea în sensul unei donații de măști chirurgicale.
Consiliul Județean Tulcea a contactat Guvernul României pentru identificarea unui mecanism de ajutor internațional, în vederea procurării și expedierii în cât mai scurt timp a măștilor medicale.
„În acest sens, aducem la cunoștința locuitorilor județului Tulcea, cât și a agenților economici tulceni, care doresc să contribuie cu o donație de măști chirurgicale la acest ajutor internațional, că instituția noastră, Colegiul Medicilor Tulcea și Crucea Roșie Română – Filiala Tulcea organizează un punct de colectare a acestor ajutoare la sediul Colegiului Medicilor de pe strada Babadag, bloc 7, scara A, începând de miercuri, 5 februarie 2020.”, este mesajul Consiliului Judeţean Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button