Atenție! Se închid drumurile de la ora 22

O ședință de Comitet Județean pentru Situații de Urgență ce a urmat videoconferinței cu ministrul Afacerilor Interne și a precedat activarea Centrului județean de Conducere și Coordonare a Intervenției a fost cea în care s-au luat mai multe decizii printre care și aceea de a se opri temporar circulația rutieră pe drumurile județene și naționale.

,,În urma Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, începând cu data de 05.02 ora 22:00 – până la data de 06.02 ora 08.00, drumurile naționale și județene sunt închise circulației rutiere.

Pentru gestionarea eventualelor situații de urgență generate de fenomenele meteo prognozate, o șenilată de la ISU GALAŢI a fost trimisă către ISU TULCEA și va asigura intervenția în raionul de competență a Secției de pompieri Măcin. De asemenea, un camion cu autofreză de la ISU Iași se deplasează către Tulcea pentru asigurarea intervenției în raionul de competență al Detașamentului de pompieri Tulcea. În fine, o autospecială de transport personal și victime multiple vine în sprijin de la ISU București Ilfov și va asigura intervenția în raionul de competență a Detașamentului Tulcea”, se arată într-un comunicat al ISU Delta Tulcea.

Back to top button