Fotbal: Cupa Municipiului cu 12 echipe la start

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport şi Consiliul Judeţean Tulcea, dar şi în colaborare cu Centrul Medical Routine Med şi Societatea de Pază şi Protecţie Garant Security All (GSA), va da startul duminică unei noi ediţii a Cupei Municipiului la fotbal în sală.

„Faptul că anul acesta, prin parteneriatele încheiate atât cu Direcţia de Sport cât şi cu Consiliul Judeţean Tulcea, am obţinut gratuitatea închirierii Sălii Polivalente pentru această competiţie a acontat foarte mult şi iată că avem mai multe echipe decât anul trecut. E important de spus faptul că aceste colaborări cu partenerii tehnici Centrul Medical Routine Med şi Societatea de Pază şi Protecţie Garant Security All (GSA) vor aduce beneficii echipelor participante sub formă de premii şi însă lista partenerilor şi sponsorilor care vor să îşi asocieze numele cu această competiţie rămâne deschis”, a declarat Petre Badea, preşedintele AJF Tulcea.

Nu mai puţin de 12 echipe au confirmat participarea la această ediţie şi prin urmare duminică de duminică, de regulă după ora 14.00, vor fi şase meciuri de fotbal în sală care mai de care mai spectaculoase.

Programul primei etape propune duminică, 26 ianuarie 2020, următoarele meciuri

ora 14.00, A.S. DELTAROM – JANDARMII
ora 15.00, CONVENABIL – A.S. CERC
ora 16.00, CSS Tulcea – DOMSERV
ora 17.00, METALURG – ISU DELTA
ora 18.00, VIITORUL 1 MURIGHIOL – ALUM VIMETCO
ora 19.00, VIITORUL 2 MURIGHIOL – MELISA PUF HOLIDAYS

Cu detalii de la aceste meciuri, mâine seară!

Back to top button