Încă un „bombardier” cu pistol şi un nou dosar penal pentru ameninţare!

După ce ieri la Sarichioi un localnic a intrat în Biserica Ortodoxă de Rit Străvechi ”Sfântul Vasile cel Mare” din Sarichioi şi a ameninţat cu un pistol preotul iată că un alt „bombardier” s-a găsit să scoată la vedere pistolul.

Pe contul său de socializare Dan Vasiliu a făcut ieri următoarea postare

„Un pistolar pericolos fără permis de arma și în stare de ebrietate angajat la SC Obretin SRL ,aflată în Mila 23 la aceasta firma este administrator Bogdan Tudor. A adus țigani cu caziere stufoase i-a dotat cu pistol, sprei lacrimogen și un câine lup, acești presupuși paznici nici unul nu este îndreptățit sa oprească oameni și mașini pe domeniul consiliului Județean Tulcea ăștia fac abuz ca Bogdan este om cu relații se lauda ca toată Tulcea e la picioarele lui .rog politia sa se sesizeze ca pistolarul nu are permis de arma și nici nu cunoaște regimul armelor si munițiilor.”, a postat  Dan Vasiliu pe contul de socializare

Reacţia Poliţiei a fost proptă:

„La data de 21 aprilie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Crișan, s-a produs un incident, intr-o zonă piscicola.
Apelantul a sesizat faptul că a fost amenințat cu o armă de către o persoana necunoscută, în timp ce se deplasa pe un dig.
În urma apelului s-au declanșat verificări și investigații, stabilindu-se faptul ca este vorba de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Tulcea.
In cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare si nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
La finalizarea verificărilor, polițiștii vor lua masurile legale care se impun.”, a transmis Irina Manolache, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

Back to top button