Permisele ARBDD se pot obţine de la automate. Online încă nu

Administrația Rezervației Biosferei „Delta Dunării” (ARBDD) urmărește asigurarea transparenței deciziilor sale și prezentarea informațiilor relevante pentru cetățeni altfel încât să crească interesul publicului pentru această zonă unică din punct de vedere al biodiversității și frumuseții peisajului.

Regretăm faptul că aplicația de Eliberare Permise Online, funcțională din anul 2015 pe site-ul ARBDD, este închisă din cauza unor probleme de incompatibilitate software – server. În ultima perioadă, s-au făcut demersurile necesare pentru repunerea in funcțiune a acestui magazin online, derulându-se procedura legală de atribuire a contractului de Servicii software de reproiectare, dezvoltare, întreținere, up-date și suport tehnic pentru site-ul WEB al ARBDD, www.ddbra.ro, contractul fiind semnat pe 19 decembrie 2019. Prestarea acestor servicii se va face etapizat, iar pentru a veni în interesul și sprijinul cetățenilor, ARBDD a solicitat urgentarea repornirii aplicației de eliberare a permiselor on-line până la sfârșitul lunii ianuarie.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de nefuncționarea aplicației și reamintim că permisele de acces pentru turiști precum și cele de pescuit recreativ/sportiv se pot obține de la centrele de informare ale ARBDD din localitățile Chilia Veche, Crișan și Sulina.

De asemenea, vă informăm că toate permisele pentru RBDD (acces turiști, acces autovehicule, acces ambarcațiuni, pescuit sportiv/recreativ) se pot obține de la automatele pentru eliberarea permiselor deschise în regim non-stop la sediul ARBDD din Tulcea, str. Portului nr. 34A.

Back to top button