fbpx
Consiliul Judeţean

„Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“ pentru a marca Ziua Femeii!

Consiliul Județean Tulcea organizează #concursul cu premii cu tema „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“ pentru a marca Ziua Femeii, #8Martie
➡Evenimentul va avea loc în contextul manifestărilor promovate de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca începutul primăverii.
La concursul „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“, organizat în perioada 8 februarie – 1 martie 2021, pot participa tulceni de toate vârstele.
Concurenții își vor utiliza talentul și creativitatea pentru a compune cele mai frumoase scrisori adresate mamelor.
Până pe data de 1 martie 2021, concurenții trebuie să trimită aceste lucrări pe una din adresele de e-mail: claudia.hotnog@cjtulcea.ro, comunicare.cjtulcea@yahoo.com sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a #ConsiliuluiJudețeanTulcea.
📌Fiecare participant va putea înscrie în concurs o singură lucrare.
📌Lucrările înscrise în concurs trebuie să fie rezultatul activității individuale!
📌Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.
Vor fi acordate 100 de #premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.
Pe data de 4 martie 2021 vor fi anunțați #câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE