fbpx
Comunicate

A doua ediție de Cupă „Micul Samurai” la Tulcea!

Sambata 13 mai 2023 intre orele 09.00 – 17.00 in sala de sport a Liceului Tehnologic Henri Coanda a avut loc editia a II -a a concursului judetean de karate kyokushin cu participare regionala denumit ” The Little Samurai’s Challenge Cup ” ( Cupa Micul Samurai). Concursul a fost organizat de Palatul Copiilor Tulcea, sub auspiciile Inspectoratului Scolar Judetean Tulcea si face parte din Calendarul Activitatilor Educative Judetene, partenerii evenimentului au fost Directia Judeteana de Sport Tulcea, Liceul Tehnologic Henri Coanda si Clubul Sportiv Nippon Budo Sport Tulcea. La startul concursului s-au inscris 208 sportivi din 36 unitati de invatamant din judetele Constanta, Galati, Braila, Buzau, Tulcea si Republica Moldova , oras Ceadar – Lunga. Evenimentul s-a desfasurat pe doua probe de concurs kata cu 180 de sportivi inscrisi in 15 categorii valorice si kumite cu 198 de sportivi inscrisi in 42 de categorii dupa varsta, greutate . Arbitrajul a fost asigurat de arbittrii acreditati si licentiati de Federatia Roamana de Karate Kyokushin.

Concursul a avut un nivel tehnic foarte ridicat, el s-a adresat tuturor elevilor care practica karate full contact in mod organizat in Tulcea si in judetele vecine, copii au dat dovada de disciplina, curaj, atitudine, tehnica dar mai ales spirit.

,,Doresc pe aceasta cale sa felicit pe toti sportivii participanti din concurs indiferent de rezultate, felicitari arbitriilor care au facut un adevarat tur de forta, multumiri tuturor celor care s-au implicat in buna organizare , voluntari, si parinti.

Multumiri Liceului Tehnologic Henri Coanda ca ne-a pus la dispozitie sala de sport si tot suportul logistic pentru buna desfasurare a evenimentului, multumim Serviciul de Ambulanta Tulcea, Domnul Doctor Suciu Valentin care au asigurat serviciile de prim ajutor a evenimentului, multumiri celor care ne-au sustinut cu premiile oferite copiilor, Directia Judeteana de Sport Tulcea, Hotel Delta, restaurant Passo Doble, Club Sportiv Sun Rise Sulina, Nippon Budo Sport, multumim fetelor de la cercul de dans modern condus de Doamna Laura Cristea pentru spectacolul de dans si bineteles multumiri Doamnei Directoare Laura Felea fara implicarea ei directa nu am fi reusit sa organizam acest frumos concurs martial !!” a transmis sensei Nicolaie Pănuță.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE