A început dezinfectarea străzilor din municipiul Tulcea

Viceprimarul municipiului Tulcea, Andaluzia Luca, a anunțat în această dimineață faptul că străzile din municipiul Tulcea sunt dezinfectate, pentru siguranța cetățenilor fiind folosit în special clor.

,,În această dimineață, Societatea de Servicii Publice a început acțiunea de dezinfectare a străzilor, folosind clor și dezinfectanți.

Mașinile SSP au parcurs atât străzile principale, cât și străzile secundare, din cartiere. Chiar dacă astăzi nu au fost acoperite toate străzile din oraș, acțiunea de dezinfectare va continua zi de zi, atâta vreme cât va fi nevoie. Mâine vor sosi noi provizii de clor și dezinfectanți, astfel încât acțiunea de dezinfectare să se poată desfășura în bune condiții.

Rugămintea mea, dragi tulceni, este să rămânem calmi și solidari. Sunt vremuri dificile, dar disciplina, înțelegerea, respectarea regulilor și solidaritatea ne vor ajuta să le traversăm cu bine.

Aveți grijă de dumneavoastră, de cei dragi și de toți cei din jur!” a anunțat pe pagina sa de socializare Andaluzia Luca, viceprimar al municipiului Tulcea.

Back to top button