Accident cu doi răniți între Baia și Babadag

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați în jurul orei 09:00 să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 între localitățile Babadag și Baia (la intrarea în pădurea Babadag, dinspre 2 cantoane), potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Florentin Daciu.
Nouă pompieri au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială SMURD pentru descarcerarea celor două victime.
În autoturism era o femeie în vârstă de 36 de ani și u bărbat în vârstă de 38 de ani.
Victimele au fost descarcerate și predate celor două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean în stare conștientă.

Comunicat IPJ Tulcea

În dimineața zilei de 5 ianuarie a.c., un bărbat în vârstă de 38 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN22 E87, între localitățile Baia – Babadag, într-o curbă nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un copac.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto deține permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Foto

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=129949375143668&id=100043858177809

Back to top button