Finalizarea proiectului „ CRESTEREA COMPETIVITATII WOW BUSINESS PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE ”

Anunț de presă

                                Martie 2020

Finalizarea proiectului „ CRESTEREA COMPETIVITATII WOW BUSINESS PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE ”

WOW BUSINESS SRL, în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul „CRESTEREA COMPETIVITATII WOW BUSINESS PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE”, cod SMIS 117689, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1A ITI – “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri “.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului a fost de 1.239.920,50  lei, din care valoarea sumei nerambursabile din FEDR a fost de 770.189,25 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie cresterea competitivitatii economice a societatii si diversificarea serviciilor sale.

Obiectivul specific al proiectului vizează:

  1. viziunea întreprinderii, reprezentarea a ceea ce se doreste a fi organizatia în viitor;
  2. analiza situatiei curente si identificarea misiunii întreprinderii, o istorie a obiectivelor, politicilor si realizarilor sale;
  3. examinarea perspectivelor pentru viitor în contextul obiectivelor pe termen lung

Echipamentele achiziționate în cadrul proiectului sunt: BULDOEXCAVATOR pentru sapare dotat cu picon, BULDOEXCAVATOR pentru curatare dotat cu lama zapada, BULDOEXCAVATOR pentru nivelare dotat cu furci, panouri solare, ansamblu bec LED.

Rezultatele obținute și impactul investiției la nivelul localității/regiunii la finalizarea implementării proiectului sunt:

  1. Cresterea cifrei de afaceri in termen de 3 ani de la implementarea proiectului.
  2. Cresterea numarului de personal al societatii fata de numarul de personal existent acum cu 3 persoane.
  3. Fluxul de numerar este pozitiv pentru fiecare an de proiectie in parte.
  4. Societatea inregistreaza profit pentru fiecare an in parte din cei avuti in vedere pentru analiza.
  5. Cresterea competitivitatii de piata a firmei.

Durata de implementare a proiectului a fost de 24  luni (01.04.2018 – 31.03.2020)

Impactul realizarii obiectivului general la nivelul intreprinderii va fi reprezentat de dezvoltarea si cresterea competitivitatii serviciilor companiei astfel incat sa faca fata cu succes pe piata interna si pe piata Uniunii Europene. In termen de trei ani de la implementarea proiectului, efectele realizarii acestuia pentru societate vor fi reprezentate de cresterea calitatii serviciilor firmei, imbunatatirea caracteristicilor tehnice ale acestora, cresterea competitivitatii societatii, a imaginii si cotei de piata a intreprinderii.

Impactul atingerii obiectivului general la nivelul regiunii ITI-DELTA DUNARII va fi reprezentat de cresterea gradului de ocupare prin crearea a 3 noi locuri de munca, inclusiv din categoria persoanelor defavorizate, care vor fi mentinute pe o perioada de minim 3 ani de zile de la finalizarea implementarii proiectului. Beneficiile pentru societate se regasesc in efectele multiplicatoare economice si sociale pe care le implica crearea de noi locuri de munca. De asemenea impactul asupra comunitatii locale se traduce si prin serviciile de calitate, precum si prin cresterea increderii consumatorilor pentru serviciile de un nivel calitativ ridicat.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: CRISTIAN FALAN, Tel: 0726172984

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului

 

 

 

Back to top button