fbpx
Comunicate

Accident cu o fetiță rănită în orașul Babadag!

La data de 24.12.2022, ora 14:20, lucrătorii de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Republicii din orașul Babadag.
Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 35 de ani din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din orașul Babadag, la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Tulcea, intrând în coliziune cu acesta.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei minore ce se afla pasageră într-unul din autoturisme.
Ambele conducătoare auto dețin permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button