Ştirea zilei

Accident de circulaţie între Garvăn şi Jijila!

În dimineata zilei de 25 august a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier.
„Din primele verificări a rezultat faptul ca un bărbat de 76 de ani, din Isaccea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87( Garvan-Jijila) ar fi pierdut controlul asupra direcției si a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un auto condus de o femeie de 38 de ani, din Jijila.” a transmis Irina Manolache, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.
Potrivit pompierilor SMURD veniţi la faţa locului, în urma accidentului rutier au rezultat 4 victime conștiente aflate într-un autoturism, din care una încarcerată.
Conducatorul auto ( bărbat 76 ani) a fost descarcerat și preluat de un echipaj SAJ, care l-a transportat la spital. Celelalte 3 victime ( 2 de sex feminin – 71 ani și 48 ani, 1 de sex masculin – 49 ani ) au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.
Toate cele patru persoane aflate în celălalt autoturism,deși le-au fost prezentate consecințele, au refuzat transportul la spital.

Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Back to top button