Accident între Babadag şi Mihail Kogălniceanu: o femeie încarcerată!

În după-amiaza zilei de 22 aprilie a.c., un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea o autospecială pe DN 22-E 87 ( Mihail Kogălniceanu- Babadag) nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, intrând în coliziune cu un auto condus, în același sens, de un bărbat de 45 de ani, din Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, care a redus viteza pentru a efectua un viraj la stânga.
„În urma impactului, autospeciala a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt auto, condus de un bărbat de 29 de ani, din Baia Mare.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorilor auto implicaţi în eveniment și a 3 pasageri, fiecare aflat într-un auto separat. Toți conducătorii auto poseadau permis de conducere şi nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă.”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea transmite că „salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DN 22, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Babadag.
La locul intervenției s-au deplasat 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.
În accidentul rutier au fost implicate 3 vehicule, în care se aflau 5 persoane de sex masculin și 1 persoană de sex feminin.
Pentru persoana de sex feminin a fost necesară descarcerarea pentru a fi deblocată din autoturism.
Toate persoanele sunt conștiente și cooperante, politraumatizate.
La fața locului intervin 3 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean și 3 echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean.”

Back to top button