fbpx
Ştirea zilei

Accident la locul de muncă în incinta fostului combinat Feral

Astăzi, în jurul orei 13:45, unul dintre puținii angajați rămași la fostul combinat de feroaliaje FERAL Tulcea, un bărbat de 58 de ani, a suferit un accident la locul de muncă după ce a căzut în gol, circa 10 metri. Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de stingere, s-au deplasat de urgență la locul intervenției și l-au găsit pe bărbat, care lucra singur într-o hală dezafectată.

Cu ajutorul autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime, victima, conștientă și cooperantă, a fost coborâtă și predată echipajelor SAJ, care i-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de urgență Tulcea.

Potrivit surselor de la fața locului, marele noroc al bărbatului a fost acela că după ce schela pe care se afla a cedat, căderea acestuia în gol a fost de numai 10 metri și a fost atenuată de niște țevi. Așa se explică și faptul că victima accidentului la locul de muncă a fost cea care a sunat după ajutor la 112, având telefonul asupra sa, iar din primele investigații se pare că este vorba doar de o fractură de bazin și probabil alte fracturi ale membrelor, dar mai puțin grave.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button