fbpx
Ştirea zilei

Accident la Somova: A fost solicitată intervenția SMURD!

- victima accidentului e un tânăr de 20 de ani

În jurul orei 06:35, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs pe DN22 ( E87), în localitatea Somova. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla doar conducătorul auto.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Victima, bărbat în vârstă de 20 de ani, conștientă și cooperantă, a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportată la spital de către ambulanța SMURD pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanți și ulei) și au degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button