Ştirea zilei

Acţiune antidrog la Sulina: doi traficanţi au fost reţinuţi!

La data de 10 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat patru percheziții, în orașul Sulina, la persoane bănuite de trafic de droguri.

Din cercetări a reieșit că, din toamna anului 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc, respectiv cannabis, tinerilor, în orașul Sulina, județul Tulcea.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate 50 de grame de cannabis și 110.000 de lei.

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Tulcea, au pus în aplicare două mandate de aducere, față de doi bărbați, de 31 și 36 de ani, unul din municipiul București și unul din orașul Sulina, bănuiți de trafic cu droguri de risc.

Aceștia au fost reținuți de procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Tulcea, pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 14 septembrie, cele două persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea, polițiști de frontieră ai S.P.T.F. Tulcea-Compartiment Sprijin Operativ și ai Grupului de Nave Sulina din cadrul Gărzii de Coastă Constanța.

De asemenea, acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Back to top button