fbpx
Consiliul Judeţean

Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere 

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ANCMRR), filiala „Contraamiral Iacob Bălan“ Tulcea.

În cadrul ședinței au fost discutate teme precum activitatea pe anul anterior, principalele activități programate pentru perioada imediat următoare, dar și obiectivele asumate ale structurii asociative.

„În numele conducerii instituției, vă mulțumesc, încă o dată, pentru tot ceea ce ați făcut pentru devenirea României de astăzi, pentru faptul că v-ați dedicat viețile protejării celor mai importante elemente care definesc statul național unitar de care avem privilegiul să ne bucurăm astăzi: libertatea, unitatea, suveranitatea.

Vă felicit, stimați militari tulceni, pentru tot ceea ce ați realizat pentru noi și pentru faptul că ați lăsat în urma dumneavoastră generații întregi care au de la cine să se inspire“, a transmis, în cadrul evenimentului, Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE