Ştirea zilei

Al treilea tulcean răpus (și) de COVID!

bărbatul a fost confirmat că avea coronavirus abia după deces

După două femei de 62 și respectiv 84 de ani, decedate în spitalele din judetul vecin, Constanța, iată că azi a fost confirmat primul deces la un bărbat de 66 de ani, răpus și de coronavirus la Spitalul Județean Tulcea. Informația a fost confirmată oficial de Instituția Prefectului Județul Tulcea printr-un

Comunicat de presă

Azi, 30.05.2020 a fost comunicat la DSP Tulcea al treilea deces al unei persoane confirmate COVID-19 din judeţul nostru.
Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 66 de ani, care a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea în această dimineață, la ora 5 în stare gravă.
Potrivit instrucțiunilor la internare bărbatul a fost testat Covid-19 (i s-au prelevat probe biologice). Decesul bărbatului a survenit în jurul orei 13, ulterior fiind confirmat și faptul că acesta era Covid-19 pozitiv.
Conform procedurilor, decesul fost confirmat oficial şi prin Informarea de presă a Grupului de Comunicare Strategică de azi, 30.05.2020, ora 17.00, astfel:

Deces 1259

Bărbat, 66 ani, județ Tulcea.

Dată confirmare: 30.05.2020.
Dată deces: 30.05.2020.
Comorbidități: DZ, insuficiență renală cronică, insuficiență cardiacă, infecție Clostridium Difficile.

Informațiile referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv cu noul coronavirus, numărul de teste efectuate, dar și decesele înregistrate din cauza COVID-19 sunt comunicate doar de către Grupul de Comunicare Strategică. Buletinele de presă şi Comunicatele de presă ale Grupului de Comunicare Strategică sunt publicate şi pe site-ul Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea şi prin intermediul paginii de socializare Facebook.
Cetățenii sunt sfătuiți să se informeze doar din sursele oficiale mai sus amintite, dar și să apeleze pentru recomandări sau alte informații la TELVERDE – 0800.800.358.

Back to top button