fbpx
Anunţuri

ANUNȚ DE ANGAJARE SC GTF LABORATOR GEOTEHNICA & TEREN DE FUNDARE SRL

SC GTF LABORATOR GEOTEHNICA & TEREN DE FUNDARE SRL comunica intentia de a angaja personal calificat in domeniul constructiilor si operarii urmatoarelor utilaje:

Miniexcavator KUBOTA U17-3a

Buldozer pe senile 8.2 tone-Caterpilar model D4K2-1 buc

Microexcavator pe senile cu cupa si lama flotanta 5 tone-Caterpilar model 305 E2CR-1 buc

Buldozer pe senile -marca LIEBHERR, model PR726 L-17 t

Excavator pe senile- marca LIEBHERR, model R 946-45 t

Excavator pe senile- marca LIEBHERR, model R 926 compact-25 t

Au prioritate la angajare persoanele cu domiciliul sau resedinta in urmatoarele localitati  Babadag, Isaccea, Măcin, Sulina, municipiul Tulcea, în județul Tulcea: Baia, Beștepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Ceatalchioi, Chilia Veche, Crișan, Frecăței, Greci, Grindu, I.C. Brătianu, Jijila, Jurilovca, Luncavița, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Maliuc, Mihai Bravu, Murighiol, Niculițel, Nufăru, Pardina, Sarichioi, Sfântu Gheorghe, Slava Cercheză, Smârdan, Somova, Văcăreni, Valea Nucarilor sau în județul Constanța: Corbu, Istria, Mihai Viteazu.

SC GTF LABORATOR GEOTEHNICA & TEREN DE FUNDARE SRL comunica intentia de a angaja o persoana nevazatoare /cu dizabilitati de vedere pentru activitatea de vanzare/ofertare online a serviciilor de excavare si nivelare teren, punand la dispozitie laptop asistiv pentru persoane cu dizabilitati de vedere. Activitatea de vanzare/ofertare online se poate desfasura si in sistem telemunca ( de acasa) sau la biroul din Tulcea, str Bacului  nr 7, jud. Tulcea.

Persoanele interesate pot trimite intentia de angajare , in scris, la urmatoarea adresa de email : ileana.pascu@gtflaborator.ro sau telefon 0732002667

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE