Arestat pentru furt de auto

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Tulcea împreună cu polițiști din cadrul Poliției Oraș Isaccea și ai Posturilor de Poliție Frecăței și Nalbant au identificat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Frecăței, județul Tulcea, bănuit de săvârșirea faptei.

“Astfel, în noaptea  de 12/13 februarie 2020, tânărul în cauză ar fi sustras un autoturism din curtea unui imobil situat în localitatea Frecăței, pe care l-ar fi valorificat ulterior, pe raza orașului Isaccea.

La data de 18 februarie, polițiștii tulceni l-au reținut pe  tânăr, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-l în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, iar la data de 19 februarie a.c. Judecătoria Tulcea a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Articles

Back to top button
Close
Close