fbpx
Ştirea zilei

Arestat și trimis în judecată pentru conducerea fără permis a unui BMW!

- în plus avea și o concentrație de 2,53 g%0 alcool pur în sânge

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a finalizat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului inculpatul C.D.I., cercetat pentru săvârșirea, în concurs și în stare de recidivă postexecutorie, a infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în varianta normativă a conducerii unui autoturism de către o persoană a cărui permis de conducere a fost anulat şi a infracțiuni de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenta alcoolului.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 05.02.2024, în jurul orei 00.50, inculpatul C.D.I. a condus un autoturism marca BMV pe strada Spitalului din municipiul Tulcea, deși acesta nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma depistării în trafic a inculpatului și a verificărilor efectuate de către organele de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Tulcea s-a constat că C.D.I avea permisul de conducere anulat din anul 2019 și întrucât acesta emana miros de alcool, a fost supus prelevării mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, ocazie cu care s-a constat că inculpatul avea o concentrație de 2,53 g%0 alcool pur în sânge.

Întrucât faptele inculpatului prezintă pericol pentru siguranța circulației pe drumurile publice și pentru ordinea publică, la data de 05.02.2024 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au solicitat arestarea preventivă iar Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Tulcea a emis pe numele inculpatului C.D.I, un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

În urma finalizării urmăririi penale, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest a inculpatului G.A

Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.

Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button