fbpx
Alte sporturi

Argint pentru Sorin Andrici la Campionatul de Atletism şi Cros al MAI

Nu este pentru prima dată când jandarmul tulcean Sorin Andrici câştigă o medalie la un concurs de atletism şi chiar dacă e numai şi numai meritul lui, de fiecare dată laurii victoriei i-a împărţit fie cu echipa Spartanii, a cărei mare suflet este, sau cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea, instituţie ce o reprezintă cu mândrie în fiecare competiţie.

La Târgu Jiu, la Campionatul de Atletism şi Cros al MAI, Sorin Andrici, e adevărat, a reprezentat, de această dată chiar în adevăratul sens al cuvântului, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea. Fiecare structură din cadrul MAI, că e de Poliţie, Poliţie de Frontieră, Pompieri sau Jandarmi, şi-a trimis la Târgu Jiu cei mai buni atleţi.

Jandarmul Sorin Andrici, acest Iron Man de la Tulcea, a ales nu una ci două dintre probele din concurs, iar la finalul acestora s-a dovedit a fi cel mai bun atlet jandarm în activitate. Până la următorul Campionat de Atletism şi Cros al MAI, Sorin Andrici, fără să greşească, poate spune că reprezintă nu doar Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea ci şi Jandarmeria Română.

Bravo, Sorin!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE