fbpx
Alte sporturiAnunţuri

Asociaţia Club Sportiv Volei DREAM TEAM Tulcea anunţă lansarea proiectului „Înfrăţire prin Volei”

-această acţiune este cofinanţată de Consiliul Judeţean Tulcea

COMUNICAT DE PRESA

30 iunie 2022

Asociația Club Sportiv Volei DREAM TEAM Tulcea,  în parteneriat cu CSȘ TULCEA , implementează proiectul „Infrățire prin Volei”, proiect implementat în perioada iunie- noiembrie 2022. Proiectul  ce are drept  scop valorificarea aptitudinilor individuale într-un sistem organizat de selecţie,  pregătire şi competiţie care să asigure autodepăşirea continuă, realizarea de recorduri naţionale şi internaţionale, precum şi obţinerea victoriei.

Prin activitățile planificate,  proiectul își propune revigorarea sportului de performanță, mai concret, revigorarea echipei Volei DREAM TEEAM , având în vedere faptul că în perioada 2016-2022 echipa s-a clasat pe locurile fruntașe la nivel național.

Turneul de pregătire organizat la Constanța are ca scop îmbunătățirea aptitudinilor și a tacticilor de joc pentru membrii echipei de volei DREAM TEEAM, care în anul 2022 a participat la Campionatul Național de volei, acest turneu constituind de fapt baza de pregătire pentru turneele viitoare. Totodată ne propunem finalizarea cu succes a turneului, motiv pentru care, în perioada august – noiembrie 2022,  echipa de volei împreună cu cei 2 antrenori și 2 oficiali, se vor deplasa în Cahul-Rep.Moldova, localitate înfrățită cu Tulcea, în vedrea desfășurării unor meciuri amicale, pentru confirmarea rezultatelor.

Obiective specifice:

a) evidenţierea contribuţiei semnificative şi constante a sportului de performanţă la reprezentarea şi sporirea prestigiului comunităţilor locale şi ale României pe plan internaţional;

b) susţinerea şi dezvoltarea ramurilor sportive, în funcţie de tradiţia şi de gradul de dezvoltare a fiecăreia la nivel naţional şi internaţional;

 Aceasta actiune este cofinantata de Consiliul Judetean Tulcea.

                  ASOCIATIA CLUB SPORTIV VOLEI DREAM TEAM

Presedinte, Rodica Daniela  ARION

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE