fbpx
Comunicate

Atenție! Paradă militară de Ziua Națională pe strada Isaccei!

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție, ,,cu ocazia activităților dedicate sărbătoririi zilei de 1 Decembrie, respectiv defilarea detașamentului de militari și de tehnică militară, în municipiul Tulcea, vă aducem la cunoștință că pe data de 28.11.2022, între 09.40 – 10.40, respectiv pe data de 01.12.2022, între orele 10.30 -11.30, pe strada Isaccei – tronsonul dintre intersecția cu strada Unirii și intersecția cu străzile Podgoriilor și Lac Ciuperca, traficul rutier va fi restricționat total.”

Ce înseamnă acest lucru? Că anul acesta, din cauza șantierelor cu lucrări care au paralizat tot centrul municipiului, Consiliul de Garnizoană a ales pentru parada militară ce marchează Ziua Națională altă arteră rutieră decât cea tradițională, respectiv strada Babadag. Anul acesta, și numai anul acesta să sperăm, parada militară va avea loc pe sectorul de stradă Isaccei de la  Casa Sindicatelor  până la intersecția cu strada Podgoriilor.

Așadar, luni, cu ocazia repetițiilor, dar și joi cu ocazia Zilei Naționale a României strada Isaccei va fi închisă în zona centrală. Aviz șoferilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button