Au făcut aroganţe pe ordonanţe şi au plătit cu vârf şi îndesat!

Doi tineri nu au respectat regulile prevăzute de Ordonanţele Militare, urgenţa invocată de aceştia pentru ieşirea din casă fiind achiziţionarea de băuturi alcoolice.

În data de 03 mai a.c., în jurul orei 00:30, patrula de intervenţie, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza oraşului Măcin, a sesizat doi tineri în apropierea unei staţii de alimentare cu carburanţi, având asupra lor băuturi alcoolice.

În urma verificărilor efectuate şi a declaraţiilor verbale ale celor doi, jandarmii au constatat faptul că aceştia au ieşit din casă fără a ţine cont de măsurile impuse de autorităţi cu scopul de a se deplasa la o staţie de alimentare cu carburanţi, achiziţionând băuturi alcoolice pentru mama lor.

Neavând nici un motiv bine întemeiat pentru care să se afle în acel loc şi neavând declaraţiile pe propria răspundere asupra lor, tinerii au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regulilor prevăzute de ordonanţele militare. 

În cadrul unei misiuni de verificare a persoanelor aflate în izolare la domiciliu, jandarmii au sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei o femeie, care a ignorat măsurile Ordonanţelor Militare şi a părăsit domiciliul.

Totodată, persoana în cauză a fost transportată cu un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tulcea la un centru de carantină instituţionalizată.

Atragem atenţia că nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu sau în centre de carantină, atrage o nouă perioadă de carantină, cu plata tuturor cheltuielilor aferente.

De fiecare dată când decideţi să ieşiţi din casă, vă rugăm să respectaţi prevederile legale!

Reamintim faptul că vom acţiona ferm de fiecare dată când vom constata încălcări ale regulilor stabilite pentru siguranţa comunităţii!

Comunicat de presă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea

Back to top button