Fotbal

Avancronica etapei: Suspans în Liga a IV-a până de Florii

Penultima etapă din Liga a IV-a de fotbal tulceană propune azi, duminică 10 aprilie, doar două meciuri din Seria A, cea dominată autoritar de echipele Săgeata Stejaru şi Flacăra M. Kogălniceanu şi, respectiv, patru meciuri din Seria B, cea în care trei echipe încă îşi joacă poziţia pe podium: Pescărușul Sarichioi,Granitul Babadag și Viitorul Murighiol.

Săgeata Stejaru va câştiga duminică fără niciun efort meciul din deplasarea de la Isaccea asta pentru că Progresul s-a retras din campionat după un meci cu cântec pe teren propriu, lăsat cu multe sancţiuni disciplinare. Că aşa-i în fotbalul mic: dacă n-ai picioare, vai de capul tău!

Meci de 1 solist la M. Kogălniceanu, duminică de la ora 13.00 pe stadionul Flacăra între echipa cu acelaşi nume şi o echipă cu nume: FC Delta Tulcea. Vor oficia meciul Ionut Pavel – Cristian Panait şi Adrian Vrânceanu, observator delegat fiind Iris Ionescu.

Contra localnicilor de la Beroe Ostrov, cu prima şansă la victorie în schimb joacă echipa Partizanul Luncaviţa, calificată deja în barajul pentru play-off. Meciul va începe la ora 12 şi va fi arbitrat de Alin Nedelciu – Silviu Ciortan şi Sorin Ciortan, observator la meci fiind delegat Cornel Jitaru.

Pescărușul, Granitul și Viitorul vor să evite locul 3 al seriei B

Pentru trei echipe din Seria B locul pe podium e garantat, după ce Șoimii Topolog au ieșit din ecuație în ultimul meci jucat pe teren, la Babadag, cu Granitul (1-2). Cele două echipe mai au de jucat și o restanță, la Topolog, care nu ar mai putea conta după disputarea meciurilor de săptămâna viitoare.

Până atunci, campioana și liderul seriei Pescărușul Sarichioi, se deplasează la Ceamurlia de Jos pentru meciul cu Ceresmin programat la 12.30. Oaspeții au prima șansă la o victorie ce ar putea simplifica deznodământul ultimei etape. Arbitrul meciului este Romică Ungureanu asistat de Ion Moscu și Gabriel Bădiceanu, observator delegat fiind Dumitru Nedelcu.

Tot de la 12.30 viceliderul seriei, Granitul Babadag, se deplasează la Enisala pentru meciul cu echipa locală Heracleea. La acest meci observator a fost delegat șeful arbitrilor, Petrea Cârlig, iar din teren vor oficia Valeriu Stoian, Silviu Rusu și Marian Trușcă.

De la ora 13.00, a treia clasată, Viitorul Murighiol, va juca pe teren propriu cu Național Somova, un meci în care gazdele sunt mari favorite. La acest meci a fost delegat arbitrul Adrian Miloșovici ce va fi asistat de Mădălin Ciortan și Adrian Vorobev.

În fine, la Topolog, într-un meci fără nicio miză, echipa locală Șoimii va întâlni echipa Luceafărul Slava Cercheză. Meciul va avea delegați un arbitru și un asistent de la Galați, al doilea asistent fiind Dorinel Colniceanu iar observator AJF Tulcea, Ilarion Damianov.

 

Back to top button